YENİCE ANAOKULU
YENİCE MAH. 2509 SK. YENİCE ANAOKULU BLOK NO: 7 MERKEZ / ISPARTA

VİZYON

Okul öncesi eğitim hizmetinde ANAOKULU olarak verdiğimiz eğitim ve imkanlar doğrultusunda , çocuklarıma öncü ve lider olmakla birlikte çağı yaşamak, bu süreci daha üst seviyelere liderlik vasfıyla taşımak fakat sürecini çağ ötesine de bu liderlik vasfıyla taşımak.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Araştıran, sorgulayan, yaparak ve yaşayarak öğrenme, öz disiplin ve benlik saygısı gelişmiş, toplumun önemli bir parçası olduğunun farkında olan bir birey olarak paylaşabilen,kendini özgürce ifade edebilen, sorumluluk duygusuna sahip, kendi haklarını kullanırken başkasına zarar vermeyen, saygı gösteren,destekleyici olan, kültürümüzün temel unsurları olan örf, adet, gelenek ve göreneklerimize karşı hassasiyet sahibi olan, doğayı ve yakın çevresini koruyan ve Atatürk ilke ve devrimleri ile Türk büyüklerimizin çizdikleri aydın yola bağlı büyük düşünebilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Yarım Gün Normal Eğitim

Yarım Gün Normal Eğitim