2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİCE ANAOKULU DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM AYI FAALİYET RAPORU

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİCE ANAOKULU

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM AYI FAALİYET RAPORU

1. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 13.11.2023 tarihli ve 89611584 sayılı yazısında ve ekinde ki kılavuzda belirtildiği gibi Müdür yardımcısı ve zümre başkanlarından Okul yürütme komisyonu kuruldu
  2. Sınıf veli proje bilgilendirme toplantısı 23/11/2023 tarihinde yapıldı.
  3. Proje ile ilgili tanıtıcı bültenler Whatsap gruplarından velilerle ve okulumuz resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Okulumuz web sitesinde proje sekmesi oluşturularak proje ile ilgili dökümanlar ve yapılan çalışmaların ve fotoğrafların bu sekme üzerinden paylaşılması için ön hazırlık süreci başlatıldı. Ve biten faaliyetler paylaşıldı.
  1. Her şube 27.01.2023 -01.11.2023 tarihleri arasında Çocukların sözel dil becerilerini geliştirmeye yönelik yürütülen bir etkinliğe aile katılımı planlayarak görsellerini sosyal medya ve okulumuz web sayfasında paylaşmak üzere ön hazırlıkları yapıldı. Aile katılım etkinliğini gerçekleştiren şubelerin görselleri paylaşıldı.
  2. Ailelerin ve çocukların birlikte katılacağı kitap okuyorum ( görsel okuma) ev  ortamında yapıldı, ve velilerle birlikte kahvaltı etkinliğinde konuşuldu.